Néhány szó csapatunkról

Körülbelül 12 éves lehettem, amikor láttam egy dokumentumfilmet a brókerek életéről. Egyből mondtam édesanyámnak, hogy “Én bizony bróker leszek”, ő pedig erre azt felelte, hogy első lépésként a Külkereskedelmi Főiskola egy jó alternatíva lehet. Ott és akkor eldőlt, hogy milyen irányban fogok továbbtanulni, mivel a továbbtanulási papírjaimat is csak oda adtam be…nos, nem adtam sok esélyt másnak;-)
Ezek után nem nagy meglepetés, hogy a Külkeren belül “Tőzsde, pénzintézetek” szakirányra specializálódtam. A dolog érdekessége, hogy már az első félév után elkezdtem mellékállásban egy német tanácsadó cégnél dolgozni a főiskolai tanulmányaim mellett és ez a szerelem a pénzügyek világa iránt már lassan 18 éve tart.
Azon szerencsések közé sorolhatom magamat, akik gyerekkoruk óta tudták, hogy mik akarnak lenni, hogy mi az, ami igazán örömet okoz nekik.
Nekem ez a munkatársaim, az ügyfeleim, a tárgyalások és pénzügyi koncepciók kitalálása mögötti kreativitás…Nekem ez vált hivatásommá.
Csapatommal együtt azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek olyan megoldásokat találjunk, amik valóban hozzáadott értéket képviselnek a pénzügyi tervezés során.

Rimóczi Boglárka vagyok, független pénzügyi tanácsadó.

A hozzám segítségért fordulókkal való kapcsolatomban mindig fontos az őszinteség, a bizalom, a támogató jelenlét.Azt tapasztalom,  mikor megkezdjük a közös munkát, nagy könnyebbség nekik, hogy a személytelen ügyintézés helyett közvetlen légkörben tudunk dolgozni.

Két gyermek anyukájaként naprakész vagyok a családok számára elérhető államilag támogatott hitelekkel, lehetőségekkel. Ezek okos kombinálásában tudok segíteni, mert fontos küldetésem, hogy a családok pénzügyi biztonságban legyenek, és megtaláljam a  legjobb megoldást számukra akár aktuálisan, akár hosszabb távon.

Vállalkozóim számára a cél a kiadások csökkentése, realizálása.

Független alkuszként a biztosítók és bankok ajánlatait átlátva mindig a legjobb szerződéseket tudjuk megkötni.

Sápi Bence vagyok, független biztosítási és pénzügyi szakértő. Magánszemélyeknek és vállalatoknak igyekszem megoldást találni pénzügyi kérdéseikre, úgy, hogy az nekik a legoptimálisabb legyen.

Azért választottam ezt a hivatást, mert szeretek az emberekkel foglalkozni, és fontosnak tartom azt, hogy fejlesszük a magyar pénzügyi kultúrát. Úgy gondolom, financiális kérdésekben is elengedhetetlen az őszinteség, ezért ez az alapja az együttműködésnek.

Ebben a munkában igazán kreatívnak lehet, és kell is lenni, mint ahogy nincsen két egyforma ember sem, így két egyforma igény sem. Hiszem azt, hogy mindenkinek lehetséges megfelelő pénzügyi tervet összeállítani.

 Fiatal korom ellenére, már több mint 6 éve segítem ügyfeleimet okos pénzügyi döntések meghozatalában és ezzel együtt céljaik megvalósításában. Egy biztos, ez a jövőben sem lesz másképp.

Alkossunk együtt maradandót.